Unirytmit mahtavasti perseellään. Heräsin sopivasti 11.20, jotta ehdin töihin. Töissä kahvilla jugurttia, mysliä ja mandariini. Puol viis thai kuutio ja kaksi mandariinia. Seiskalta kahvilla puoliterttua viinirypäleitä. Aivan mahtavasti meni tähän saakka mutta sitten kotonahan se lipesi lapasesta täysin!

Vedin 4 sämpylää oikein ihan aidolla voilla, ettei varmasti olis terveellistä. Päälle normaalia oltermannia ja rosvopaistia. Ja jälkiruuaksi tölkki kokista! Nyt on maha niin täynnä, että parin tunnin jälkeenkin vain koomailen sohvalla. Nukkunut sentään en.

Pitäisi uskaltaa laittaa nämä kaikki syönnit tuonne keventäjiin mutta se varmaan huutaa niin punaista kuin vain punaista jokin mittari voi huutaa.

Mä mietin, että pitäisi mun miettiä jotain palkintoa itselleni, KUN mä saan pudotettua painoani. Toisaalta olisi kivaa luvata itselleni jokin mukava matka jonnekkin kivaan paikkaan mutta eiköhän paras palkinto kuitekin olisi parantunut elämänlaatu ja itseni rakastaminen enemmän. Tai että pystyisin katsomaan omaa alastonta vartaloani ilman inhoa tai valokuvat, joissa en omasta mielestäni olisi vain läski ja ruma.

Mennäänpä kokeilemaan sitä keventäjiä. Voi viddu!

---------------

Eihän se mennyt edes munilleen. Nyt vain täytyy lähteä lenkille, että saa kulutettua tuon ylettömän syöpöttelyn... 45 minuuttia vaappumista lumisilla jalkakäytävillä. I'm on my way...